ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

                  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 210.80.55.866

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 210.80.55.866

Αποφράξεις απο 20€ εως  40€ 24ωρες το 24ωρο

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας και οι Αποφράξεις Νέα Ιωνία έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:
  • Απόφραξη κάθετης κουζίνας Νέα Ιωνία
  • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Νέα Ιωνία
  • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Νέα Ιωνία
  • Απόφραξη λεκάνης Νέα Ιωνία
  • Απόφραξη μπανιέρας Νέα Ιωνία
  • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Νέα Ιωνία
  • Απόφραξη νιπτήρα Νέα Ιωνία
  • Απόφραξη σιφωνίου Νέα Ιωνία
Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Διάγνωση με κάμερα Νέα Ιωνία

Τα σημάδια ότι υπάρχει εμπλοκή ενδέχεται να μην εμφανίζονται για κάποιο χρονικό διάστημα και τα σημεία μπορεί να εμφανιστούν σε διαφορετική θέση. Όσο περισσότερο υπάρχει το πρόβλημα, τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί στο χώρο σας. Αυτό δε θα συμβεί αν κάνετε μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.

Μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών, μπορούμε να επιθεωρήσουμε ολόκληρο το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σας, για να εντοπίσουμε ακριβώς πού είναι το πρόβλημα, ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τα πιο αποτελεσματικά βήματα για την επιδιόρθωση του. Η υπηρεσία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα μας επιτρέπει ακόμη και να ελέγξουμε τους σωλήνες που βρίσκονται κάτω από την πλάκα, χωρίς να χρειάζεται να σκάψουμε προς τα κάτω.

Επίσης, αναλαμβάνουμε με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων για καθαρισμό, πλύσιμο και άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους. Οι Αποφράξεις Νέα Ιωνία γίνονται γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά, δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.




Οι αποφράξεις με υδροβολή είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής. Έτσι διασφαλίζεται ότι έχουμε λύση σε όλα τα προβλήματα απόφραξης μίας αποχέτευσης.

Η δυνατότητα καθαρισμού κάθε τύπου αποχέτευσης με χρήση υδροβολής μειώνει την τιμή – κόστος μίας Απόφραξης  Νέα Ιωνία αλλά και σε όλη την Αττική.

Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή

Η υδροβολή αποτελεί μία από τις ταχύτερες λύσεις, με τη χρήση υψηλής πίεσης νερού, για την αφαίρεση αποβλήτων και την απεμπλοκή κάθε είδους φραξίματος.

 Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την Αττική αποφράξεις σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνους, σχολεία. Ακόμη διενεργείται πολύ εξειδικευμένη και σχεδόν απαρατήρητη επέμβαση σε ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης, παραγωγής τροφίμων, κ.α.

Κάθε απόφραξη στην Νέα Ιωνία διενεργείται από εμάς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τη μελέτη του κάθε χώρου και της κάθε περίπτωσης χωριστά. Επιλέγεται κάθε φορά η κατάλληλη μέθοδος με 100% αποτελεσματικότητα.

Είμαστε πάνω από 30 χρόνια στις αποφραξεις και ξέρουμε καλύτερα από οποιονδήποτε την ειδικότητα αυτή. Καλέστε μας και θα είμαστε δίπλα σας το συντομότερο δυνατόν, το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24ωρες το 24ωρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχόλια